Spil Golf på Lolland & Falster

Det er fantastisk at spille golf på Lolland og Falster! Området tæller i alt fem golfklubber. To på Lolland og tre på Falster. Hver klub har egen 18 hullers bane. Derudover findes der to Pay&Play baner. 

I denne del af landet kan vi byde på noget særligt. Også når det handler om golf. Her tænkes først og fremmest på den unikke natur, der omkranser vores golfbaner. Banerne er meget forskellige, men fælles for dem er, at de ligger midt i den smukkeste natur, vi har at byde på. Her kan vi både byde på golfhuller i skove med besøg fra vilde dyr, samt huller der snor sig i mere åbent og kuperet terræn helt tæt på marker og enge med græssende dyr. 

I alt har klubberne ca. 3000 medlemmer tilsammen. Så selvom vi også har rigtig mange gæster er der som regel rigtig god plads på vores baner. Noget der efterhånden kan være en mangelvare mange steder.

Lad os præsentere vores 5 klub-baner. 

 

Halsted Kloster Golfklub

Halsted Kloster Golfklub er beliggende ca. 5 km. udenfor Nakskov, som er den største by på Lolland med sine ca. 12.000 indbyggere. Der er i 2019 ca. 400 medlemmer i klubben. Den 18 huller lange bane ligger særdeles naturskønt op til marker, enge og i tættere bevoksede områder.

Se mere om Halsted Kloster Golfklub ved at besøge klubbens hjemmeside.

 

Golfklubben Maribo Sø

I domkirkebyen Maribo ligger Golfklubben Maribo Sø og en skøn 18-hullers bane i, som delvis støder op til Maribo-søerne. Klubben har ca. 700 medlemmer. 

Se mere om Golfklubben Maribo Sø på klubbens egen hjemmeside.

 

Falster Golfklub:

I Virket på Falster ligger den vel nok sværeste af de 5 golfbaner. Det er samtidig en af de allersmukkeste, og banen er på flere lister over de bedste baner i landet. Falster Golfklub har ca. 600 medlemmer. 

Du finder mere info om klubben og banen på Falster Golfklubs egen hjemmeside.

 

Golfklubben Storstrømmen:

Ved Nykøbing Falster ligger Golfklubben Storstrømmen. Klubben tæller små 700 medlemmer. Du kan læse meget mere på Golfklubben Storstrømmens egen hjemmeside. 

 

Marielyst Golf Klub:

Den sydligste af de fem baner på ligger på Falster i det meget populære sommerhusområde ved Marielyst Strand. Klubben har godt 700 medlemmer. Læs mere om Marielyst Golf Klub på deres hjemmeside.

 

 

 

 

Kontakt os

Har du et spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os!

©2019 Dansk Golf Forum

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Videre til værktøjslinje